Restaurants
- Café Caron
- Petit Caron
- Cantine de Caron
- Groepsreserveringen
- Tannay
Na een gedenkwaardige periode van vier jaar onder de vleugels van de familie Caron, ondergaat Restaurant De Gouden Reael op het Realeneiland een bijzondere transformatie. Vanaf zaterdag 20 april slaat de familie Caron een bladzijde om en verwelkomt dit monumentale hoekje van de stad een nieuw tijdperk onder de naam Tannay.
Chef Thomas Demuth zal als partner van de familie Caron, Tannay introduceren in het Amsterdamse culinaire landschap. Tannay, vernoemd naar de appellatie Coteaux Tannay waar Thomas opgroeide in de Bourgogne en zijn vader nog steeds wijn maakt, markeert een nieuw tijdperk voor dit historische etablissement. Met zijn staat van dienst en gesteund door de culinaire hand van Alain, belooft Chef Thomas Demuth een menu te presenteren dat een eerbetoon is aan zijn wortels in Tannay en de schilderachtige Bourgogne, evenals aan zijn opkomende carrière.