Het team

Join Caron

Wat ooit begon als een klein team is nu uitgegroeid tot een hechte familie van meer dan 150 collega’s bij de Caron restaurants. Samen leveren zij een essentiële bijdrage aan de kwaliteit van de service, het eten, de ambiance en de algehele ervaring voor onze gasten. We proberen de kennis die we bezitten te delen met over te dragen. Zo geven wij, maar ook onze leveranciers en gastchefs regelmatig trainingen en workshops.

Omdat we als familie natuurlijk graag naar Frankrijk gaan, organiseren we per jaar meerdere werkbezoeken bij wijnmakers waar we met het team op uit trekken. Op deze manier proberen we onze passie voor de gastronomie aanstekelijk te maken. We zijn dan ook enorm trots dat vele werknemers al lange tijd bij ons werkzaam zijn en dat hopelijk nog lang zullen blijven.

WERKEN BIJ CARON

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde obers, serveersters, koks en kokkinnen die zich willen aansluiten bij onze groeiende culinaire familie. Doe de quiz om te bepalen of lid worden van ons team iets voor jou is.

Doe de Quiz!
Het team
Chefs, Cantine de Caron ©Anne Timmers

We zijn er trots op dat we een team bouwen als een familie. De lessen en waarden die Tom & David hebben meegekregen tijdens de liefdevolle opvoeding door Alain en Roeltje, werden doorgegeven aan het team toen Café Caron voor het eerst zijn deuren opende. Sindsdien zien we dat deze kwaliteiten door de medewerkers worden doorgegeven en een vaste plek krijgen in de cultuur van de restaurants.

Chefs

CAFÉ CARON - ROGIER TRIP
PETIT CARON - ROGIER TRIP
CANTINE DE CARON - JAKOB WOUTERS
TANNAY - THOMAS DEMUTH
Het team
Mise en place, Cantine de Caron
Mise en Place, Tannay
Mise en Place, Tannay
Team, Cantine de Caron
Team, Cantine de Caron
-->
Get a glimpse of what goes on at our restaurants.
Choose the Instagram account you want to visit.
Pick the restaurant you want to make a group reservation at.