Het team

Join Caron

Wat in 2016 begon met een klein team bij Café Caron, is nu uitgegroeid tot een familie van meer dan 100 collega’s. Samen leveren zij een essentiële bijdrage aan de kwaliteit van de service, het eten, de ambiance en de ervaring als geheel. Elk personeelslid wordt gedreven door de wil om een ervaring te creëren die gasten lang zullen koesteren. We herkennen een onbaatzuchtige teamgeest in elk lid van het team, een kwaliteit die zorgt voor harmonie op de vloer.

Getalenteerde chefs, sous chefs, chefs de partie, sommeliers, gastheren en gastvrouwen zijn op de kar gesprongen en krijgen de vrijheid en ondersteuning om hun unieke creativiteit en gevoel voor hun vak te ontwikkelen. Geleid door de visie van Alain, Tom en David, voelt iedereen zich even belangrijk en speelt iedereen een essentiële rol in het creëren van memorabele ervaringen, dag in dag uit.

WERKEN BIJ CARON

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde obers, serveersters, koks en kokkinnen. Vul de volgende enquête in om te bepalen of lid worden van ons team iets voor jou is.

Vul de enquête in
Het team
Chefs, Cantine de Caron ©Anne Timmers

We zijn er trots op dat we een team bouwen als een familie. De lessen en waarden die Tom & David hebben meegekregen tijdens de liefdevolle opvoeding door Alain en Roeltje, werden doorgegeven aan het team toen Café Caron voor het eerst zijn deuren opende. Sindsdien zien we dat deze kwaliteiten door de medewerkers worden doorgegeven en een vaste plek krijgen in de cultuur van de restaurants.

Chefs

CAFÉ CARON - ROGIER TRIP
PETIT CARON - ROGIER TRIP
CANTINE DE CARON - JAKOB WOUTERS
TANNAY - THOMAS DEMUTH
Het team
Mise en place, Cantine de Caron
Mise en Place, Tannay
Mise en Place, Tannay
Team, Cantine de Caron
Team, Cantine de Caron
-->
Get a glimpse of what goes on at our restaurants.
Choose the Instagram account you want to visit.
Pick the restaurant you want to make a group reservation at.