Tannay

Tannay

Zandhoek 14
Amsterdam
Groepsreserveringen

Na een gedenkwaardige periode van vier jaar onder de vleugels van de Familie Caron, slaan we de bladzijde om en verwelkomen onze chef Thomas Demuth om samen met ons, zijn verhaal te vertellen. Tannay, vernoemd naar de appellatie Coteaux Tannay waar Thomas opgroeide in de Bourgogne en zijn vader nog steeds wijn maakt, markeert een nieuw hoofdstuk waarin Thomas, gesteund door de culinaire hand van Alain gerechten zal bereiden die een eerbetoon zijn aan zijn wortels in Tannay. Dit doet hij aan de hand van een vast 5-gangen menu of à la carte.

Wij koken het liefst met seizoensgebonden ingrediënten, en naast vlees en vis gebruiken we ook gluten, noten en lactose. We kunnen veel allergieën en dieetwensen tegemoet komen, maar het is het beste als we hier vóór je bezoek aan Tannay van op de hoogte zijn. Je kunt dit aangeven bij het maken van je reservering. Als je twijfelt over een allergie of dieetwens, neem dan gerust contact met ons op via info@tannay.nl.

Houd er rekening mee dat zonder voorafgaande voorbereiding voor een allergie of dieetwens het kan gebeuren dat we tijdens je bezoek mogelijk niet de allerbeste alternatieven beschikbaar hebben.

World's French Restaurant
Menu
A la carte
Le menu
Le menu
(vegetarisch)

Adres


Zandhoek 14
1013 KT Amsterdam

Parkeren
Er is parkeergelegenheid aan de straat

Openingstijden


Maandag tot zondag
18:00 – 00:00

Restaurants Caron werd in 2016 opgericht door de broers Tom en David en hun vader Alain Caron. Met hun eerste restaurant, Café Caron, wilden ze hun klanten Alain’s kijk op de Franse keuken serveren met de warmte en vertrouwdheid die ze thuis hadden gekweekt. Het groeide al snel uit tot een plek waar veel terugkerende klanten en bezoekers van over de hele wereld komen. Inmiddels telt Caron vier restaurants in Amsterdam, elk met zijn eigen interpretatie en perspectief van een huiselijk restaurant, gedreven door Franse bistro-kwaliteiten.

Sinds 2016
Get a glimpse of what goes on at our restaurants.
Choose the Instagram account you want to visit.
Pick the restaurant you want to make a group reservation at.