Na een gedenkwaardige periode van vier jaar onder de vleugels van de Familie Caron, slaan we de bladzijde om en verwelkomen onze chef Thomas Demuth om samen met ons, zijn verhaal te vertellen. Tannay, vernoemd naar de appellatie Coteaux Tannay waar Thomas opgroeide in de Bourgogne en zijn vader nog steeds wijn maakt, markeert een nieuw hoofdstuk waarin Thomas, gesteund door de culinaire hand van Alain gerechten zal bereiden die een eerbetoon zijn aan zijn wortels in Tannay. Dit doet hij aan de hand van een vast 5-gangen menu of à la carte.
Wij koken het liefst met seizoensgebonden ingrediënten, en naast vlees en vis gebruiken we ook gluten, noten en lactose. We kunnen veel allergieën en dieetwensen tegemoet komen, maar het is het beste als we hier vóór je bezoek aan Tannay van op de hoogte zijn. Je kunt dit aangeven bij het maken van je reservering. Als je twijfelt over een allergie of dieetwens, neem dan gerust contact met ons op via info@tannay.nl.
Houd er rekening mee dat zonder voorafgaande voorbereiding voor een allergie of dieetwens het kan gebeuren dat we tijdens je bezoek mogelijk niet de allerbeste alternatieven beschikbaar hebben.