Petit Caron

Petit Caron

Frans Halsstraat 26
Amsterdam

Welkom bij Petit Caron. Het stoere broertje van Café Caron. Ooit begonnen op het Gerard Douplein maar inmiddels gesitueerd naast Café Caron in de Frans Halsstraat op nummer 26.

Petit Caron is een bar à manger, geïnspireerd op de vele barren in Parijs, klassiek in een nieuw jasje.

Ook hier eet en drink je volgens onze filosofie, hoge kwaliteit producten en een ontspannen sfeer. Het menu bestaat uit kleine gerechten, herkenbaar en innovatief, zonder volgorde die zorgvuldig zijn samengesteld door Chef Rogier Trip en Alain. De wijnkaart is Europees en uitgebreid, met ruimte voor elk smaakprofiel en met heel, veel op glas natuurlijk!

Open vanaf 16:00!

Walk-in en Reserveringen.

Gezelschappen kunnen online bij ons een tafel reserveren via de widget. Voor een deel van onze bar à manger werken wij met een ‘walk-in beleid’, kom langs en we vinden met liefde een plekje voor je aan tafel of de bar!

Menu
Le Menu

Adres


Frans Halsstraat 26H
1072 BR Amsterdam

Parking
Parking garage Albert Cuyp
Ruysdaelkade 93
1072 AM Amsterdam, Nederland

Openingstijden


Kijk in de Formitable widget voor de actuele openingstijden!

Restaurants Caron werd in 2016 opgericht door de broers Tom en David en hun vader Alain Caron. Met hun eerste restaurant, Café Caron, wilden ze de gasten Alain’s kijk op de Franse keuken laten ervaren. Het restaurant verdiende snel een vaste plek in het Amsterdamse horeca landschap. Inmiddels telt Caron vier restaurants in Amsterdam, elk met zijn eigen interpretatie en perspectief van een huiselijk restaurant, gedreven door de Franse bistro stroming.

Sinds 2016
Get a glimpse of what goes on at our restaurants.
Choose the Instagram account you want to visit.
Pick the restaurant you want to make a group reservation at.