Caron trip nr. 2

Juni 2023

Voor de tweede keer dit jaar mochten wij een deel van onze collega’s uitnodigen voor een korte trip naar een wijnstreek in het kader van onze Caron Trips en een investering in onze mensen. Een bijzondere ervaring voor ons allen op het wijndomein van Florent Baumard, Domaine des Baumard in Rochefort-sur-Loire.

Wederom mochten we vier dagen lang proeven, dineren en samenzijn met een kleine equipe collega’s uit onze restaurants. Ditmaal in de Loire-streek en gaf het lentezonnetje een unieke verbinding tussen de 2-generatie-wijnmakers Florent en Charles, Job en Eva van de Gouden Ton en onze collega’s. Onder uitleg van de wijnmakers tussen de wijnstokken heen slenteren en de wijnkelders bezoeken gaf een unieke verdieping in de wereld van stille, mousserende en dessertwijnen uit de Loire. Een belichaming van informatie die we vaak hebben behandeld tijdens onze wijnproeverijen in het restaurant maar die zelden zo goed blijft hangen als wanneer je de trossen zelf even in je hand hebt.

Kijk dus niet verrast op als een van onze collega’s je deze zomer vol enthousiasme en nostalgie adviseert om eens een lekker zoet glaasje Chenin Blanc, Clos de Catherine 2015 bij je dessert te nemen. Zij weten uit ervaring dat, dat een verrukkelijk idee is!

Get a glimpse of what goes on at our restaurants.
Choose the Instagram account you want to visit.
Pick the restaurant you want to make a group reservation at.